Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Íme, mi vár a hétvégén a csillagjegyekre

Szerző:
Szabó Anna
A kos szorgalma elnyeri jutalmát a munkahelyén, a skorpió sorsdöntő találkozása viszont elmarad.

Kedves Kos!    

Közérzetednek most különösen jót tesz, hogy munkahelyeden elismerik szorgalmadat. Az elismerésre rászolgáltál, mégis hálás vagy érte, mert visszaadja önbizalmadat. Mivel még nem szabadultál meg teljesen szorongásaidtól, hívd meg barátaidat, és tölts velük egy kellemes estét. Ez a kikapcsolódás igencsak felvidít majd.

Kedves Bika!    

Minden a megszokott mederben zajlik. Rossz a tükörbe nézni, mindent észreveszel, amit nem kellene. A falon kifigyeled az apró hibákat. Festeni kellene. Pokoli drága, ha meg te csinálod, rengeteg idő megy el vele. Magad sem tudod, mit tegyél. Elhessentenéd a gondolatot, de nem teheted, állandóan ez a téma otthon.

Kedves Ikrek!    

Ha a május 21. és május 31. között született Ikrek rápillantanak az asztrogramjukra, példátlanul sok csillagot találnak e hónap második felében, ami valamilyen szempontból szerencsenapokat jelent. Igazán nem panaszkodhatsz, sőt jól teszed, ha szerencsét próbálsz. Sajnos most a többieknek nem mondhatunk ilyen jókat.

Kedves Rák!    

Még mindig a hét közbeni hangulatod hatása alatt vagy. Nem vagy egész testeddel a földön, inkább lebegsz ég és föld között. Mindig a végletek embere voltál, ami persze néha hasznos lehet. Képzeleted szárnyakat ad neked. Szükséged van az álmaidra, nélkülük képtelen volnál élni. Néha épp ezért csalódsz nagyobbat, mint mások.

Kedves Oroszlán!    

A hosszú szócséplés igencsak untat. Az Oroszlánból ilyenkor előbújhat a kisördög, és igyekszel valahogy elszórakoztatni saját magad. Csodálkozással állapítod meg, hogy milyen sokan vannak, akik egyáltalán nem értik a tréfát, sőt dühösek rád, mert nem veszed komolyan azt, amiről már nem is volna érdemes beszélni.

Kedves Szűz!    

Van az úgy, hogy az ember nagyon készül valamire, fél a kudarctól, és megtanulja a szöveget, a tükörben próbálgatja mozdulatait, hogy ott ne valljon szégyent. Ez az esetek 99 százalékában máshogy sül el. Nem érdemes ezzel rabolni drága idődet. Inkább lopj pár órát magadnak, és ülj be egy kávézóba kedvenc barátnőddel.

Kedves Mérleg!    

Ha jelentősebb bevásárlást tervezel, menj el egy nagy szupermarketbe. Ott nemcsak pénzt, de még időt is megtakaríthatsz. A Mérleg hölgyek igencsak hajlamosak a pazarlásra, a felesleges pénzkidobásra. Kedvesed nincs elragadtatva ettől, mert úgy érzi, hogy ezáltal meggondolatlanul cselekszel. És mennyire igaza van!

Kedves Skorpió!    

Erre a hétvégére volt megbeszélve a nagy találkozás, a mindent eldöntő beszélgetés. Talán csak nem futamodtál meg? Netán megijedtél a lehetőségtől? Vagy csak közbejött valami? Nem tudni pontosan. Annyi azonban biztos, hogy most van időd újrafogalmazni jó előre kigondolt terveidet. Talán nem is baj, hogy időt nyersz.

Kedves Nyilas!    

Ritka mozgalmas hétvégére számíthatsz. Régi késztetésednek engedve ma valami teljesen új dologba fogsz. Érdekel a téma, csak nem tudod, hogy lesz-e elég erőd és kedved végigcsinálni. Emiatt kételyek gyötörnek. Bizonytalanságodban nyűgös szoktál lenni. Ez most nem ajánlatos, mert akkor rossz benyomást alkotnak rólad.

Kedves Bak!    

Megértéssel és bátorítással veszel körül egy barátot, aki nehezen igazodik ki önmagán és az élet dolgain. Noha nem remélsz anyagi hasznot a segítségnyújtásból, mégis lesz effajta vetülete. Partnered elutazása nyűgössé tesz, magadra maradsz gondjaiddal, de ezért nem lenne érdemes elrontani az utolsó percek hangulatát.

Kedves Vízöntő!    

Olyan rosszul megy minden, hogy rosszabbul már szinte nem is mehetne. Ebből, ha akarnál, némi reményt is csiholhatnál. És hogy az élet még elviselhetetlenebb legyen, kiderül, hogy valakit neked kell ma helyettesítened. Egy bosszúsággal több? Sebaj! Törődni sem érdemes vele, nemhogy órákig problémázni rajta!

Kedves Halak!   

Lebilincselő érzés kerít hatalmába. Nem teljesen ismeretlen, nem egészen új, de - csodák csodája - minden alkalommal az újdonság erejével hat rád. És ráadásul milyen elemi erővel! Reményed sincs, hogy elmenekülj előle, hogy erőszakkal kivonhatnád magad hatása alól. Kár is volna próbálkozni. Ez ugyanis a szerelem.

hétvége horoszkóp csillagjegyek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL