GYERMEK

Tedd meg azt a 3 dolgot annak érdekében, hogy ne veszítse el gyermeked a spirituális tehetségét

Felnőttként sokan elvagyunk azon kámpicsorodva, hogy nem működnek a spirituális képességeink és ráadásul egyesek csak kemény munkával férhetnek hozzájuk. Pedig jól tudjuk, hogy ezek az adományok milyen nagy segítségünkre lehetnek a mindennapokban és az élet megélésében. Éppen ezért ezzel a 3 módszerrel megóvhatod a gyermekedet attól, hogy elveszítse ezt a spirituális képességeit!

.


 

 

2. Tantítsd őt!

Ha teheted, gyakorold vele a képességeit. Kérd meg milyen színben látja az aurádat vagy rajzolja le az angyalt, aki lát. Kérdezze meg a szellemet, hogy hívják, és miért van itt. Gyakorolhatod vele a megérzéseit kártyás módszerekkel is, hogy lefordítva érezzen rá a lapra melyik lehet az. Most egy kicsit fordított viszonyban lesztek és neked kell a keze alá dolgozni és segíteni neki. Bármikor, ha nehézsége támadna vagy valami nem sikerülni, mindig légy vele szemben megértő és türelmes, és nyugtasd meg, hogy bárki hibázhat és rengeteg ideje van még belejönni.
Amennyiben úgy érzed te nem vagy ehhez elég képzett vagy úgy érzed nincs meg benned a kelő erő, tudás, amivel taníthatnád, keress egy olyan spirituális, aki foglalkozik gyerekekkel vagy segít nektek elindulni az úton. De fontos, hogy a gyermeked is megbízzon benne!
Ám jegyezd meg, bármennyire is akarod őt segíteni, ne erőltess rá semmit, ne siettesd, és hagyd, hogy maga fedezze fel a képességeit.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL