GYERMEK

6 hiba, amiknek elkövetését a legtöbb szülő megbánja

Minden szülő a lehető legboldogabb életet akarja a gyerekének. Sokan túlórákat, extra munkát is bevállalnak, hogy megvehessék neki az új játékokat, míg mások szigorral próbálják arra nevelni őket, hogy összeszedettek és célorientáltak legyenek, és van, aki szabadságot ad a gyerekének, hogy megtanuljon önállóan dönteni, illetve tanuljon a saját kárán. Minden családnak megvan a maga nevelési módszere, van azonban valami, ami mindannyiukban közös: szeretnék jóvá tenni a hibákat, amiket a múltban elkövettek.

Meg vagyunk róla győződve, hogy egy gyermek életének első évei egy varázslatos időszak, amit igenis élvezned kell, és közben nem felejtheted el, hogy olyan lehetőségeid vannak ilyenkor, amik talán soha többé nem lesznek. Összegyűjtöttük a legjelentősebbeket, amiknek elszalasztását már több ezer szülő bánja.

3. Nem fotóztak és videóztak eleget

Nyilván nem történik tragédia, ha nem fotózol, semmiben sem befolyásolja a gyermek érzelmi, fizikai vagy szellemi stabilitását. A jövőben viszont valószínűleg emlékezni szeretnél a nagy mérföldkövekre, és megosztani ezeket a pillanatokat a már felnőtt gyerekeiddel. Sok szülő megbánta már, hogy nem használta a fényképezőgépét, amikor módja lett volna rá.

A tűzijátékról készült felvételt nem valószínű, hogy többször is megnézed, a gyermeked első lépéseit viszont biztosan szeretnéd. A fotóalbumok pedig még mindig az emlékek tárolásának legjobb módját képezik.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL