GYERMEK

5 gyors és érdekes teszt, hogy többet megtudj a gyermeked személyiségéről

Az alábbi tesztek segítségével jobban meg tudod érteni a saját gyermekedet, hiszen nem mindig lehetsz azzal tisztában, mit is érez. Ha felfedezed a gyermek mentalitását, feltárod a személyiségét, könnyebben és hatékonyabban tudsz kommunikálni vele. Az alábbi néhány teszt kiváló alternatíva az esetleges problémák felderítésében is.

 

 

 

5. Jobb- vagy balkezes teszt (2 éves vagy idősebb korban)


Már kétéves korban megállapítható, hogy a gyermek jobb- vagy balkezes-e. Így lehetőség nyílik annak meghatározására, hogy milyen tevékenységeket végezhet a könnyebben, és ez nagyon fontos, mert ez javíthatja a tanulási képességeit. Emellett a balkezes gyermek jobb kézzel való cselekvésre kényszerítése a fejlődésben akár traumát is okozhat.


A balkezesek általában művészi szakmát választanak. Ha a gyermek még nagyon kicsi, akkor próbáld megfigyelni, hogy melyik kezét használja gyakrabban. Hogyan eszik és hogyan játszik? Mondd a gyermeknek, hogy kulcsolja össze a kezét. A domináns kéz hüvelykujja lesz felül. Próbáld megfigyelni, hogy melyik kézzel nyitja ki a gyermek az üveget. Valószínűleg a domináns kezét fogja használni.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL