GYERMEK

5 gyors és érdekes teszt, hogy többet megtudj a gyermeked személyiségéről

Az alábbi tesztek segítségével jobban meg tudod érteni a saját gyermekedet, hiszen nem mindig lehetsz azzal tisztában, mit is érez. Ha felfedezed a gyermek mentalitását, feltárod a személyiségét, könnyebben és hatékonyabban tudsz kommunikálni vele. Az alábbi néhány teszt kiváló alternatíva az esetleges problémák felderítésében is.

 

 

 

3. Élelmiszerteszt (édes vagy sós)


Ez a teszt arra szolgál, hogy kideríthesd, a gyermekednek van-e vezetői képessége és a társadalomban, közösségben hogyan viselkedik. Egyesek inkább meghunyászkodnak, és kompromisszumokat kötnek egymással, hogy elkerüljék a konfliktusokat, míg mások a saját véleményükre támaszkodnak. Kérj meg néhány családtagot, hogy készítsenek néhány adag édes rizst. Azután ültesd le a gyermeket az asztalhoz és kérd meg, hogy fogyassza el az ételt. Hangosan kezdd el mondani, hogy mennyire sós ez a rizs, és kérj meg minden más családtagot, hogy ugyanezt mondják a gyermeknek.


Azok a gyermekek, akik konfliktuskerülők és kompromisszumképesek, azt fogják mondani, hogy a rizs valóban sós. Nem akarnak szembemenni a szabályokkal. Annyira aggódnak, hogy a közösség ki ne vesse magából, inkább nem mondják ki a véleményüket. Ha a gyermek ragaszkodik a saját nézőpontjához, és nem érdekli, mit mondanak mások, akkor vezetői képességekkel rendelkezik.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL