GYERMEK

4 praktikus app a gyerekes élethez

Szülővé válva hamar azon kapjuk magunkat, hogy a korábbi prioritások megváltoztak és az életünk még akkor is más, amikor épp nem a gyermekeinkkel töltjük az időt. Összegyűjtöttünk pár olyan mobilos applikációt, amelyeket hasznosnak találsz majd az életed kisgyerekes időszakában is. Kikapcsolódás, ajándékrendelés, könnyebb altatás vagy a fontos mérföldkövek rögzítése: a telefonodon lévő appokra ezekben is számíthatsz.

A fontos részletek rögzítésére - Babanapló

Igazi klasszikus, hiszen mindenki azt hiszi, hogy a legapróbb részletekre is emlékezni fog… aztán néhány hét rapszodikus alvástréning után már a saját adataink felidézésével is bajban tudunk lenni.

A baba fejlődését, a szoptatást, altatást mind precízen trackelhetjük ezzel a magyar, Webbeteg által fejlesztett applikációval. Több gyermekünk adatait is vezethetjük benne párhuzamosan, ráadásul állíthatunk be emlékeztetőket és hasznos infókat is kapunk az aktuális fejlődési fázisról.

Ráadásul a kitöltött naplót a végén ki is nyomtathatjuk, emlékként is eltehetjük. Kötelező darab!

Ajándék a kanapéról - Vászonkép rendelés - Printapic Desig

 

 Ünnepek jönnek, mennek, de a kisgyerekes hétköznapok azért maradnak. Amikor úgy érzed, hogy összefolynak a napok a gyerekkel kapcsolatos, a háztartási és a munkahelyi feladatok nyomása alatt és semmi lehetőséged nincs készülni az előttetek álló születésnapra, karácsonyra, akkor praktikus lehet a Printapic Design vászonkép készítő appja.

Válassz ki néhány cuki családi képet vagy néhány jól sikerült felvételt a családi nyaralásról és a kanapéról megrendelheted különböző méretekben az ajándékokat, akár az egész családnak. A saját fotóid festményszerű, élénk színekkel remekül fognak mutatni a fenyőkereten, amit rögtön fel is lehet tenni a falra. Ráadásul nem csak Magyarországra, de több európai országba is szállítanak, így egyenesen a megajándékozott, külföldi rokonoknak is küldheted a személyre szabott vászonképeket. Az így megspórolt időben pedig jöhet egy kis extra alvás!

A kedvenc podcastjeidhez - Soundcloud

Amíg a kijelző fénye megzavarhatja a babát az éjszakába nyúló szoptatások és altatások alatt, addig egy fülhallgatóval simán felcsatlakozhatunk néhány felnőtt szóért a Soundcloudra.

A kedvenc podcastjeid segíthetnek kikapcsolódni, meditálni, de akár gyermekfejlődési infókkal vagy szakmai hírekkel is naprakész maradhatsz a baba mellől. Nem csúszol le semmiről, ha félbe kell szakítani és magyarul is rengeteg, különféle, színes témában vár hanganyag.

Mindent a babaalvásért - Szundító

És ha már alvás… nehezebben elalvó kisebb és nagyobb gyerekek altatásához tökéletes lehet a Szundító mobilapp. A különböző fehér zajoktól kezdve, természeti hangokat és altatódalokat is kínál az applikáció.

Mosógép- és porszívózúgatás helyett mindenképp megér egy próbát: hátha meglesz az, ami egy darabig beválik és segít a nyugodtabb estékben!

Reméljük, hogy a kis gyűjteményünkben találtál hasznos ötletet. Próbáltad már valamelyiket?

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL