Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GYERMEK

10 dolog, melyet édesanyád sosem mondott el neked! - Te sem teszed, ha gyermeked van!

Szerző:
Szabó Anna
Minden anya kiváló példája az önzetlenségnek, az együttérzésnek, az odaadásnak és a szeretetnek. Az anyaság ellentmond minden logikának és ésszerű magyarázatnak, és ezt addig nem értheted meg, míg nincs neked is saját gyermeked.

 

Valószínűleg édesanyád sohasem beszélt neked az alábbi dolgokról, és ha jobban belegondolsz, te sem beszélsz róla a gyermekeidnek. Ám ez korántsem jelenti azt, hogy mindez ne esett volna meg.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Sokkal tovább aggódott, mint 9 hónap


Szükséged volt édesanyádra, és ő melletted is volt. Megtanulta, hogyan vigyázzon rád, míg aludtál, miközben megetetett, és akkor is melletted volt, miközben lepihent. Ez volt az egyetlen módja, hogy mindig őrködni tudjon feletted. Elzsibbadtak a karjai, megfájdult a háta, de akkor is a karjaiban tartott, hogy közel lehess hozzá. Hozzád bújt, szeretett, csókolgatott és játszott veled. Biztonságban voltál a karjaiban, boldog voltál, és érezted, hogy szeret téged, így annyiszor vett ölbe, ahányszor csak akartad. És bizony te most ugyanezt teszed, hiszen az anyai közelség a legfontosabb egy kisgyermek életében, és ezt minden édesanya ösztönből tudja.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL