Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GYERMEK

10 dolog, melyet édesanyád sosem mondott el neked! - Te sem teszed, ha gyermeked van!

Szerző:
Szabó Anna
Minden anya kiváló példája az önzetlenségnek, az együttérzésnek, az odaadásnak és a szeretetnek. Az anyaság ellentmond minden logikának és ésszerű magyarázatnak, és ezt addig nem értheted meg, míg nincs neked is saját gyermeked.

 

Valószínűleg édesanyád sohasem beszélt neked az alábbi dolgokról, és ha jobban belegondolsz, te sem beszélsz róla a gyermekeidnek. Ám ez korántsem jelenti azt, hogy mindez ne esett volna meg.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Állandóan aggódott


Attól a perctől fogva, hogy megfogantál, mindent megtett annak érdekében, hogy megvédjen – szabályosan anyatigrissé vált. Ő volt az a nő, aki – mikor a szomszéd kislány a kezébe akart venni – nemet mondott, és összerezzent, mikor mégis a karjaiba vett a kislány, mert sehol nem voltál olyan biztonságban, mint nála. Ledermedt, mikor megtetted az első lépéseket. Fent maradt bármeddig, hogy lássa, épségben hazaértél-e, és korán kelt, hogy elengedjen az iskolába. Minden apró sérülésednél ott volt melletted, és készen állt arra, hogy megnyugtasson, ha rosszat álmodtál, vagy éppen ápolt, mikor lázasan feküdtél. Ott volt, egészen addig, míg rendbe nem jöttél. Ha jobban belegondolsz, te most ugyanezt teszed, hiszen egy anya mindig, mindentől féltőn óvja a gyermekét.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL