GYERMEK

10 dolog, melyet édesanyád sosem mondott el neked! - Te sem teszed, ha gyermeked van!

Minden anya kiváló példája az önzetlenségnek, az együttérzésnek, az odaadásnak és a szeretetnek. Az anyaság ellentmond minden logikának és ésszerű magyarázatnak, és ezt addig nem értheted meg, míg nincs neked is saját gyermeked.

 

Valószínűleg édesanyád sohasem beszélt neked az alábbi dolgokról, és ha jobban belegondolsz, te sem beszélsz róla a gyermekeidnek. Ám ez korántsem jelenti azt, hogy mindez ne esett volna meg.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Fájdalmat érzett


Fájt, amikor meghúztad a haját, fájt, mikor belekarmoltál az éles kis körmeiddel, és fájt akkor is, amikor beleharaptál a mellébe, miközben szoptatott. Fájtak a bordái, mikor bentről rugdostad, míg állapotos volt, és fájt a hasa, míg 9 hónapig terhes volt veled. Leszerződött a fájdalommal, amikor téged a világra hozott, ahogyan te is, amikor megszülted a gyermekedet.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL