Szabó Anna
Hozzávalók:12db csirkeszárny (1,5kg)
2tk fokhagymakrém
1ek reszelt gyömbér
1ek mogyoróolaj
1ek halszósz
1ek szójaszósz
90g méz
2 mogyoróhagyma, vékonyra szeletelve
1. A csirkeszárnyak végeit távolítsuk el, majd vágjuk félbe őket. Egy nagyobb tálban keverjük össze a húst a fokhagymával és a gyömbérrel, hogy összeérjenek az ízek.
2. Vokban vagy egy nagy serpenyőben hevítsük fel az olajat, majd kisebb adagokban pirítsuk meg a húst.
3. Ekkor adjuk a csirkeszárnyakhoz a hal- és a szójaszószt, a mézet, és keverve süssük, hogy a szósz mindenhol érje a húsokat.
4. A vokot fedjük le, és időnként megkeverve főzzük további tíz percig, amíg teljesen megpuhulnak.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK