Szabó Anna
{KEPGALERIA}
„Nem-lehet-elrontani” kuglóf
Hozzávalók
30 dkg liszt
30 dkg porcukor
30 dkg vaj
3 tojás
1 kávéskanál sütőpor
Elkészítés
A tojásokat válaszd szét, a fehérjét verd fel egy kevés cukorral. A lisztben elegyítsd el a sütőport, morzsold el a vajat, majd add hozzá a porcukorral előzőleg elkevert tojássárgákat. Ezután jöhet hozzá szép óvatosan, fokozatosan a tojáshab.
Ha kész, mehet is a kikent kuglófformába, majd a sütőbe 20 percre, hogy 200°C-on szépen megsüljön.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK