Szabó Anna
      
{KEPGALERIA}
Hozzávalók
1 fej saláta (fejes saláta, endívia stb.)
1 kígyóuborka
2 paradicsom
2 zöldpaprika
fagyasztott tenger gyümölcsei
3 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál ecet
fűszerek
1 citrom leve
Elkészítés
A saláta nagy részét darabold fel, néhány levelet hagyj a tál kibéleléséhez. A tenger gyümölcseit forrásban lévő vízbe dobva főzd meg, közben pedig kockázd fel a paradicsomot, a paprikát és az uborkát. A végén elegyítsd össze őket és jöhet rá egy egyszerű ecetes-olívaolajos öntet, a végén pedig egy kevés citromlé is.
OLVASS TOVÁBB!
   Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
   4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK