Szabó Anna
      
{KEPGALERIA}
Hozzávalók
paradicsom
zöldpaprika
olívabogyó
vöröshagyma
kockára vágott füstölt sajt
főtt tojás
Az öntethez
1 pohár natúr joghurt
1 gerezd zúzott fokhagyma
1-2 kávéskanál mustár
só, bors
kevés citromlé
apróra vágott petrezselyem
Elkészítés
A paradicsomot, a paprikát és a hagymát vágd fel kisebb kockákra, és keverd össze a sajtdarabkákkal.
Az öntethez keverd össze a joghurtot a mustárral, majd ízesítsd a fokhagymával és a fűszerekkel és öntsd rá a salátára. Sült hússal, öntettel vagy anélkül is remek fogás.
OLVASS TOVÁBB!
   Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
   4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK