• 200 g tonhalkonzerv (olajban vagy sóslében);
• ½ vöröshagyma (szeletelve);
• 2 evőkanál fagyasztott zöldborsó;
• 1 teáskanál friss fűszer (bazsalikom, kapor, koriander, stb.);
• 200 g krumplipüré;
• 1 teáskanál curry-szósz;
• olaj a sütéshez.
1. Öntsük le a folyadékot a tonhalról. Pucoljuk meg és kockázzuk fel a hagymát. A zöldborsót tegyük forrásban lévő vízbe, 2-3 percig.
2. Tegyük egy tálba a krumplipürét, a friss fűszereket, a curry-szószt és a hagymát, majd alaposan keverjük össze.
3. Adjuk hozzá a tonhalat és a zöldborsót, óvatosan keverjük össze (a tonhal maradjon darabos).
4. Formázzunk belőle gombócokat, lapítsuk össze kissé, és forgassuk meg zsemlemorzsában. Tegyük forró olajba, oldalanként 2-3 percet süssük, amíg aranybarna nem lesz.
OLVASS TOVÁBB!
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Mennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
GASZTROFűszerek a világ színpadán: Ízkultúrák és kulináris innovációk a globális konyhában
A gasztronómia világa mindig is egy változásokkal és újításokkal teli terület volt, ahol a hagyományos ízek és modern kreativitás ta...
GASZTROLaktató és finom szendvicsek a nap bármely szakában
Talán kevesen gondolnák, de egy jó szendvics nagyon komoly személyes élmény lehet. A 70-es, 80-as években járunk, amikor az iskolai jelme...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK