Szabó Anna
Hozzávalók:2db újhagyma
250g sárgarépa
1db piros chili paprika
2db paradicsom
1 doboz konzerv kukorica (210g)
200g tagliatelle
Só, bors, fahéj
4ek olívaolaj
1db fokhagymagerezd átpasszírozva
1. Pucold meg az újhagymákat, majd karikázd fel, tedd ugyanezt a sárgarépával is. A chili paprikát vágd félbe és magozd ki.
2. A paradicsomokat negyedeld, majd kockázd fel nagyobb darabokra. Csöpögtesd le a kukoricakonzervedet, majd keverd el a paradicsom kockákkal.
3. Közben főzd meg a tagliatellét a csomagolásán található utasítás szerint, sós, lobogóan forró vízben, fogkeményre.
4. Egy serpenyőben kezd el melegíteni az olajat, majd dobd rá az újhagymakarikákat és fonnyaszd meg. Ha kész, add hozzá a paradicsomot, a sárgarépát, valamint a kukoricaszemeket. Keverd össze, majd fűszerezd: sóval, borssal, fahéjjal.
5. Tálaláskor a frissen kifőtt tésztával keverd össze a zöldséges paradicsommasszát.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK