• 2 db főzőtök (közepes méretű)
• fél bögre ricotta
• 1/3 bögre mozzarella sajt
• 6 szem koktélparadicsom
• 2 evőkanál olívabogyó
• 1 evőkanál friss fűszer (petrezselyem, bazsalikom)
• 1 evőkanál olíva olaj
• só és bors (ízlés szerint)
• 1 evőkanál fenyőmag
1. Vágd félbe (hosszan) a tököt, és kanalazd ki belőle a magokat. Tedd egy tűzálló edénybe, szórd meg sóval és borssal.
2. Rakd bele a ricottát, a félbevágott olívabogyókat és koktélparadicsomot. Szórd rá a fenyőmagot, a fűszereket és a reszelt mozzarellát.
3. 180oC fokon süsd 20-25 percig.
Jó étvágyat!
OLVASS TOVÁBB!
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Mennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
GASZTROFűszerek a világ színpadán: Ízkultúrák és kulináris innovációk a globális konyhában
A gasztronómia világa mindig is egy változásokkal és újításokkal teli terület volt, ahol a hagyományos ízek és modern kreativitás ta...
GASZTROLaktató és finom szendvicsek a nap bármely szakában
Talán kevesen gondolnák, de egy jó szendvics nagyon komoly személyes élmény lehet. A 70-es, 80-as években járunk, amikor az iskolai jelme...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK