Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Hozzávalók
A tetejére:
1 tojásfehérje
15 dkg porcukor
A tésztához:
Csipet só
2 evőkanál tejföl
5 dkg kókuszreszelék
10 dkg porcukor
15 dkg Rama
20 dkg liszt
Elkészítés
A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót is. Hűtőben pihentetjük 1 órát, és csillagokat formálunk belőle. Közepes hőfokon megsütjük. Miután kihűlt, cukormázzal bevonjuk és megszórjuk kókuszreszelékkel a süteményeket. A cukormázhoz a tojásfehérjét alaposan kikeverjük - és nem felverjük! - a porcukorral, ez kb. 10 perc.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK