Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Hozzávalók
20 dkg csoki
20 dkg vaj
20 dkg cukor
6 tojás
20 dkg liszt
1 teáskanál sütőpor
10 dkg darált mandula
vaníliás porcukor
Elkészítés
A csokoládét a vajjal gőz fölött megolvasztjuk, hozzáadjuk cukrot, és egy kicsit hűlni hagyjuk. Ha langyos, egyenként beletesszük a tojásokat, majd a liszttel elkevert sütőport, a darált mandulát és a vaníliáscukrot. Sütőpapírral bélelt tepsiben 1 és negyed órát sül 160 fokon.
Ha elkészült, kockákra vágjuk, formákat helyezzük rá, és leszórjuk vaníliás porcukorral. Ez akkor a legfinomabb, ha a porcukorba napokkal előbb vanília rudat teszünk.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK