Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Édesköményes szendvics
Hozzávalók
• 8 szelet kenyér (rozsos, magvas)
• 1 közepes db édeskömény
• 1 közepes db alma
• 1 fél citromból nyert citromlé
• 10 dkg feketeerdő sonka (szeletelt)
• 5 dkg füstölt hal (lazac)
• 2 ek tejföl
• 5 kávéskanál majonézes torma
Elkészítés
A kenyérszeleteket megpirítjuk. Az édesköményt és az almát lereszeljük, összekeverjük, és citromlével megcsöpögtetjük. A tejfölt összekeverjük a majonézes tormával. A pirítós szeleteket megkenjük az almás-édesköményes keverékkel, ráhelyezünk egy-egy szelet sonkát, lazacot és végül meglocsoljuk a tejfölös-tormás szósszal.
OLVASS TOVÁBB!
Új korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Mexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
GASZTROBienvenidos a México - Avagy a legfantasztikusabb mexikói ételek
Mexikó kulináris világa igen híres tradicionális ételeiről. A mexikói ételek egyszerűek és egyben nagyszerűek is! Mi jut egyből esz...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK