Szabó Anna
Hozzávalók:
4 db banán
2 dl narancslé
1 csomag kókuszreszelék
fél csomag mazsola
10dkg csokiba mártogatott mogyoró vagy drazsé
Elkészítése:
Első lépésként a banánok héját eltávolítjuk, majd félbevágjuk és felszúrjuk őket egy hurkapálcára.
Utána kiöntjük a narancslevet egy hosszúnyakú pohárba és belemártogatjuk a banánszeleteket.
Az így kapott narancslével átitatott banánszeleteket belehempergetjük a kókuszreszelékbe.
Végül, hogy kialakuljon az igazi „szellemes” tekintet mazsolával szemet ragasztunk a banánokra és a csokiba mártogatott mogyoróval pedig ijedt szájat varázsolunk.
Tipp: Ha nincs más otthon, akkor is könnyen és gyorsan elkészíthető, mindössze maximum 10 percet vesz igénybe előkészülettel együtt. Főleg bulikra ajánlom, ahol nincs sok idő, de mégis valami jópofa, egyszerű, de vicces édességet szeretnénk felszolgálni. Amellett hogy olcsó, gyors még egészséges is!
Jó ijesztgetést, és, és kellemes étvágyat kívánok!
OLVASS TOVÁBB!
A kolbász lelke: mindent a bélről
A kolbászkészítés egyik legnélkülözhetetlenebb eleme a megfelelő bél kiválasztása. Legyen szó házi vagy ipari gyártásról, ez az a...
GASZTRO3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK