Szabó Anna
      
{KEPGALERIA}
Boszorkány ujjak
Hozzávalók:
Linzertésztához:
25 dkg liszt
12,5 dkg Rama
5 dkg porcukor
1 vaníliás cukor
1 tojás
1 kiskanál keményítő
Díszítéshez:
Piros lekvár
Szeletelt mandula
Elkészítés:
A hozzávalókat jól összedolgozzuk, utána leszakadt ujjformákat készítünk, formázunk.
A körmök helyére kicsike mélyedést csinálunk, nagyon kevés lekvárt rakunk bele, odaragasztjuk a mandulát és késsel bevágjuk az ujjak barázdáit.
Ramával kikent, kilisztezett, előmelegített sütőben kb. 10-15 percig sütjük. Miután megsült, az ujjak végét belemártjuk piros lekvárba.
OLVASS TOVÁBB!
   Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
   4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK