Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Hagyományos forralt bor
Hozzávalók:
1 liter bor, cukor vagy méz, egész fahéj, egész szegfűszeg, citrom, narancs, ízlés szerint.
Az elkészítése is rém egyszerű, nem kell mást tenni, mint a bort feltenni főni, majd hozzáadni az alapanyagokat. Nem kell megvárni, míg felforr, jobb is, ha még előtte levesszük a tűzről.
Chilis forralt bor megfázásra
Hozzávalók:
1 liter bor, méz, 2 egész fahéj, egész szegfűszeg, citrom, chili (őrölt vagy friss), ízlés szerint.
Az elkészítés ugyanaz, mint a hagyományos recept esetében.
OLVASS TOVÁBB!
A kolbász lelke: mindent a bélről
A kolbászkészítés egyik legnélkülözhetetlenebb eleme a megfelelő bél kiválasztása. Legyen szó házi vagy ipari gyártásról, ez az a...
GASZTRO3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK