Szabó Anna
Salátát olyan jó csinálni, mert olyan egyszerű. Nem kell aggódni, hogy odaég-e, mindent pontosan kimértünk-e, ha minden friss benne, nem lehet elrontani.
Hozzávalók:
• 2 evőkanál barna cukor
• 2 evőkanál olívaolaj
• 4 evőkanál méz
• 1 evőkanál fehér borecet
• 1 teáskanál citromlé
• 1 csomag salátakeverék
• 1 avokádó – meghámozva, kimagozva, szeletekre vágva
• 10 szép nagy eper, fölszeletelve
• 1 marék pekándió - fölvagdosva
Elkészítés:
1. Tegyük az olajat, a citromlevet, ecetet és mézet egy tálba, és habverővel jól keverjük össze
2. A vegyes salátalevelek egy nagy tálba kerülnek, szórjuk meg az eper és az avokádódarabkákkal
3. Még egyszer keverjük át a dresszinget, és spricceljük a salátára
4. Szórjuk a pekándiót a tetejére, és tálalhatjuk.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK