Szabó Anna
A "Nature Food" című szaklapban megjelent tanulmány szerint az akvakultúrából származó lazacfilé kevesebb tápanyagot tartalmaz, például kalciumot, jódot, vasat, B12-vitamint, A-vitamint és omega 3-at. Ennek oka, hogy a tenyésztett halakat mással etetik, mint a természetes közegükben, így hiányoznak belőlük a vadon élő táplálékukból származó tápanyagok.
A kutatók tanácsa? Együk azt, amit a lazacok a vadonban! Olyan kis vadon élő halakra támaszkodnak, mint a makréla, a szardella és a hering. Az átállás a tanulmány szerint a környezetünknek is jobbat tesz.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK