 Szabó Anna
         Szabó Anna
      
Hozzávalók:
2 evőkanál olaj
2 fej vöröshagyma, apróra vágva
4 nagy sárgarépa, feldarabolva
1 rózsaburgonya, meghámozva, apróra kockázva
1 evőkanál nem csípős currypor

Elkészítése:
1. Egy nagy lábosban, közepes lángon forrósítsd fel az olajat. Kavargatva pirítsd meg benne a hagymát és a répát.
2. Add hozzá a krumplit, a curryt, majd önts rá 1-1 csésze alaplét és vizet. Fedő alatt főzd puhára a zöldségeket.
3. Vedd le a tűzről, és 5 percig hagyd állni, hogy kissé kihűljön. Gépben turmixold össze.
4. Tegyed vissza az elegyet a lábosba, és öntsd föl a maradék alaplével. Rakd bele a húst és a karfiolt is.
5. Forrald föl, aztán közepesnél valamivel kisebb lángon főzd addig, amíg a hús és a karfiol meg nem puhul.
6. A végén tedd bele a borsót, és melegítsd fel, hogy az is áthevüljön.
OLVASS TOVÁBB!
 
   Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
 
   4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK