Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Zöldséges taco
Hozzávalók:
• 1 doboboz konzerv kukorica
• 1 doboboz konzerv vörösbab
• 1 kis doboz sűrített paradicsom
• 2 db zöldhagyma
• 12 dkg edami sajt
• 12 db taco (kész kukoricalepény)
• 1 fej jégsaláta
• 1 piros kaliforniai paprika
• olaj
• só
Elkészítés:
Olajon megfuttatjuk a tollhegy alakúra vágott zöldhagymát, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, a kukoricát, a babot és a vékony csíkokra vágott paprikát, ízlés szerint sózzuk, esetleg curryvel ízesítjük. Pár percig főzzük, hogy az ízek jól összeérjenek, majd a tacót megtöltjük a raguval, megszórjuk a reszelt sajttal.
Vékony metéltre vágott jégsalátával a tetején tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Új korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Mexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
GASZTROFlan - mexikói puding - Egyszerű és könnyed desszert
A Flan egy tradicionális mexikói desszert, melynek számos verziója van. Ennek a receptnek előnye, az egyszerűsége, ezért, ha még soha ne...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK