Hozzávalók
• paradicsom
• bazsalikom
• só, bors
• olívaolaj
• sonka
• ricotta sajt
• gyógynövény keverék
• ribizli
• pesto szósz
• parmezán sajt
1. Az alap bruschetta elkészítéséhez vágj egy vastag, olasz cipót tizenkét 1-1,5 cm vastag szeletre.
2. Öntsd le a tetejét egy kis extra szűz olívaolajjal. A szeleteket pirítsd aranyszínűre, és máris kész a finom étel alapanyaga.
Paradicsomos sonkás
Préselt szőlőt és érlelt paradicsomot keverj össze 1 evőkanál zöld bazsalikommal (apróra vágott), sóval és borssal, majd adj hozzá 1 evőkanál olívaolajat is. Kanalazd rá a keveréket a bruschettara, köretnek pedig egy szelet sonkát tálalj.
Önts 1 evőkanál ricottát a bruschettara. Majd szórd meg különböző gyógynövényekkel, mint például friss spenót, rukkola és piros ribizli.
Tegyél 1 teáskanál pesto mártást a bruschetta tetejére. Ezután keverj össze 1 evőkanál paradicsomkeveréket bazsalikommal és olívaolajjal, és ezt is tedd a kenyered tetejére. Hintsd meg az egészet parmezán sajttal.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK