Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Négercsók
Hozzávalók
A habhoz:
7 dl tej
40 dkg cukor
2 kis csomag zselatin
12 evőkanál víz
4 csomag tejszínhabpor
A mázhoz:
10 dkg tortabevonó csoki
A talpához:
ostyalap
Elkészítés
Forrald fel a tejet a cukorral, majd hagyd kihűlni. A zselatint oldd fel a vízben és add a cukros tejhez. Miután teljesen kihűlt, jöhet hozzá a tejszínhabpor és verd fel habbá az egészet. Az ostyalapból vágj ki karikákat, erre helyezz egy adag habot, majd vond be csokival. Ha kész, mehet a hűtőbe dermedni.
OLVASS TOVÁBB!
Új korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Mexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
GASZTROBienvenidos a México - Avagy a legfantasztikusabb mexikói ételek
Mexikó kulináris világa igen híres tradicionális ételeiről. A mexikói ételek egyszerűek és egyben nagyszerűek is! Mi jut egyből esz...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK