Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Hozzávalók
A mártáshoz:
50 dkg darált hús
2 evőkanál sűrített paradicsom
2 evőkanál olaj
3 dl paradicsomlé
1 dl tej
fűszerek: rozmaring, kakukkfű, oregano, bazsalikom
só, bors
pici cukor
25-25 dkg sajt
A tésztához:
50 dkg liszt
2 tojás
só
víz
Elkészítés
Gyúrd össze a tésztát, felezd meg és nyújtsd ki egyenként a tepsi nagyságának megfelelően. Párold meg a darált húst, add hozzá a paradicsomokat, a fűszereket és a tejet. Lassú tűzön főzd addig, amíg a hús meg nem puhul a szószban. Kapcsold be a sütőt és olajozz ki vékonyan egy tűzálló tálat. Béleld ki szépen az első tésztalappal, tegyél rá a mártásból, majd reszelt sajt következik. Most megint egy tésztaréteg, majd paradicsommártás és újra a sajt. Borítsd be a tetejét alufóliával és mehet is az előmelegített sütőbe nagyjából 30 percre.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK