Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Hozzávalók
4 banán
6 pohár almalé
3 evőkanál citromlé
negyed pohár cukor
másfél evőkanál kukoricaliszt
2,5 pohár tejföl
fahéj
Elkészítés
Turmixold össze a banánt a citromlével, majd egy fazékban az almalé felével forrald jól össze, ezután édesítsd cukorral és tedd félre. A maradék almalevet keverd el alaposan a kukoricaliszttel és add hozzá a leveshez. Hagyd, hogy két percig finoman gyöngyözzön - de ne forrjon –, majd miután levetted a tűzről, hagyd, hogy kihűljön és mehet is a hűtőbe. A tejfölben keverj el egy kevés fahéjat, majd add hozzá a már jól kihűlt leveshez.
OLVASS TOVÁBB!
A kolbász lelke: mindent a bélről
A kolbászkészítés egyik legnélkülözhetetlenebb eleme a megfelelő bél kiválasztása. Legyen szó házi vagy ipari gyártásról, ez az a...
GASZTRO3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK