Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Gyümölcsös lassi
Mangó lassi hozzávalók:
• 50 dkg joghurt
• 2 dl víz
• 3 ek porcukor
• 1/2 zöldcitrom leve
• 1/2 érett mangó
• jégkocka (elhagyható)
Málna lassi hozzávalók:
• 50 dkg joghurt
• 1 dl tej
• 2 ek porcukor
• 1 csésze málna
• citromfű
• jégkocka (elhagyható)
Zöldcitrom lassi hozzávalók:
• 5 dl kefír
• 1 dl víz
• 3 ek porcukor
• 1 zöldcitrom leve
• 1/2 zöldcitrom reszelt héja
• mentalevelek
• jégkocka (elhagyható)
Elkészítés:
A hozzávalókat mixerrel pürésítjük, ízlés szerint dekorálhatjuk zöldfűszerekkel, gyümölccsel
OLVASS TOVÁBB!
A kolbász lelke: mindent a bélről
A kolbászkészítés egyik legnélkülözhetetlenebb eleme a megfelelő bél kiválasztása. Legyen szó házi vagy ipari gyártásról, ez az a...
GASZTRO3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK