Szabó Anna
{KEPGALERIA}
Hozzávalók
- 250g tök vagy cukkini
- 2 tojás
- 30g korpa vagy élelmi rost
- Só, bors
- Ricotta vagy krémsajt
- natúr joghurt
Elkészítés
Reszeld le a tököd, add hozzá a tojást és a korpát, alaposan keverd össze, majd sóval, borssal ízesítsd. Öntsd a tésztát egy serpenyőbe, pirítsd meg mindkét oldalát. A mártáshoz keverd össze a joghurtot a ricottával, egészen addig, amíg egy sima, krémállagot nem kapsz. Tálaláskor öntsd nyakon a palacsintát ezzel a szósszal.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK