.
Hozzávalók
- ½ pohár nutella
- ¼ pohár sűrített tej
- 3 tojás
- ¼ pohár cukor
- 1 csipet só
- tejszínhab
Elkészítés
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Tedd a nutellát és a sűrített tejet egy kis tálba, és keverd össze. Egy közepes méretű edénybe tedd bele a tojásokat, a cukrot és a sót, keverd össze, majd add a nutellás tésztát ehhez a masszához, és keverd csomómentesre. Öntsd szét kisebb poharakba, helyezd a poharakat egy edénybe, és rakd a tűzhelyre. Önts bele forró vizet, és forrald 25-30 percig, amíg a krém be nem sűrűsödik. Vedd le a tűzhelyről és hagyd hűlni. Díszítsd porcukorral vagy tejszínhabbal.
OLVASS TOVÁBB!
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Mennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
GASZTROFűszerek a világ színpadán: Ízkultúrák és kulináris innovációk a globális konyhában
A gasztronómia világa mindig is egy változásokkal és újításokkal teli terület volt, ahol a hagyományos ízek és modern kreativitás ta...
GASZTROLaktató és finom szendvicsek a nap bármely szakában
Talán kevesen gondolnák, de egy jó szendvics nagyon komoly személyes élmény lehet. A 70-es, 80-as években járunk, amikor az iskolai jelme...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK