Szabó Anna
.
Bezárt a kedvenc kínai éttermed? Sebaj, próbáld meg otthon utánozni ezt a népszerű ételt – még wok sem kell hozzá.
Miután a sütőt előmelegítetted 230°C-ra, vágd fel a húst apró darabokra és keverd össze kukoricakeményítővel, ezután rakd félre. Következő lépés: helyezz zöldbabot a sütőlapra, locsold meg kevés olajjal, sózd, borsozd, majd pörköld 5 percig. Ezután add hozzá az olajjal locsolt steaket és 8 percig süsd meg. Utolsó lépésként önts rá gyömbérből, fokhagymából, szójaszószból, barna cukorból, pirospaprikából készült szószt és helyezd vissza pár percre a sütőbe.
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK