.
Lehet, hogy nem utazol Olaszországba egy darabig, de importálhatod az olasz konyha hagyományos ízeit a te konyhádba is, ha elkészíted ezt a finom ételt. Nem is lehetne ennél könnyebb:
Amíg a sütő 200°C-ra melegszik, addig készítsd elő a bruschettát koktélparadicsom, olívaolaj, balzsamos ecet, darált fokhagyma, bazsalikom, só, bors segítségével, majd rakd félre. Miután a csirkemellet sóval és borssal megfűszerezted, helyezd őket egy rétegben a sütőlap egyik végére. A lap másik végére felébe vágott bébi vörösburgonyát helyezz és önts rá olívaolajat, hintsd meg fokhagymával, kakukkfűvel, oregánóval, bazsalikommal, parmezánnal, mielőtt sóval, borssal ízesítenéd. Ezután süsd 20-25 percig a sütőben, majd rakj mozzarellát a húsra és süsd még 10 percig. A végén a bruschetta keveréket rakd rá a csirke tetejére és kész a vacsora.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK