Szabó Anna
.
Hozzávalók
- 300g marhahús
- 300g tészta
- 1 hagyma
- 2 paprika
- 1 chili paprika
- 3 gerezd fokhagyma
- 200g teriyaki szósz
- 1 csomag újhagyma
- só, bors
Elkészítés
Vágd vékony csíkokra a marhahúst, főzd meg a tésztát. A hagymát és a paprikát szintén vágd csíkokra, a chili paprikát és a fokhagymát pedig zúzd apróra. Forró olajon süsd meg a húst, add hozzá a hagymát és a paprikát, pirítsd együtt néhány percig, majd tedd bele a fokhagymát, a chili paprikát és a teriyaki szószt. Keverd össze az egészet a tésztával, tálalás előtt szórd meg a tetejét apróra vágott újhagymával.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK