.
Hozzávalók
- 1 pohár mazsola
- 1 pohár pucolt dió
- 1 narancs héja
- 2 evőkanál méz
- kókuszreszelék, vagy kakaópor
Elkészítés
Törd össze a diót, és tedd egy tálba. A narancs héját reszeld le, add a mazsolához, és turmixgéppel egy kicsit törd össze a mazsolaszemeket. Add hozzá a mézet, és keverd addig, amíg egy teljesen sima masszát nem kapsz. Add hozzá a diót, majd nedves kézzel formálj belőle golyókat, és forgasd bele a kókuszba vagy a kakaóba. Tedd a hűtőbe, és hagyd, hogy teljesen összeálljon – ez kb. 2-3 órát vesz igénybe.
OLVASS TOVÁBB!
Kóstoltad már az ízesített vodkákat?
Az ízesített vodkák egy olyan univerzumba kalauzolnak el, ahol a klasszikus vodka találkozik a természet legfinomabb ízeivel....
GASZTROA meggylikőr házi készítése: ízek találkozása a magyar konyhában
Kizárólag 18 éven felüliek figyelmébe! A meggylikőr a magyar gasztronómia egyik igazi klasszikusa, mely nem csupán örökségként él to...
GASZTROHogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK