Hozzávalók
- 600 g csiperkegomba
- 6 evőkanál tejföl
- 2 fej hagyma
- napraforgóolaj
- só, kömény és a curry ízlés szerint
Elkészítés
Vágd apróra a hagymát, szeleteld fel a gombát, egy serpenyőben pedig melegíts olajat, és pirítsd üvegesre a hagymát. Add hozzá a gombát, keverd alaposan össze, és főzd kb. 20 percig közepes lángon, míg a folyadék elpárolog belőle. Sózd meg, keverd hozzá a tejfölt, és pirítsd további 5 percig, majd húzd félre a serpenyőt, és add hozzá a többi fűszert is.
OLVASS TOVÁBB!
5 mennyei nutellás recept, amely megváltoztatja az életedet
Kevés olyan ember van, aki ne szeretné a nutellát - sokan kenyérre kenik, esetleg a palacsintát töltik vele, de nem is sejtik, mennyi finom...
GASZTROTop 5 avokádós pirítós recept, hogy jól induljon a nap
Ha lehet rosszul indítani egy napot, az a nem megfelelő reggeli. Ha jól akarod érezni magad a bőrödben egész nap, akkor megfelelően kell ...
GASZTROMennyei édességek sütés nélkül
Nyár lévén – pláne, ha tombol a kánikula – nem biztos, hogy mindig szívesen kapcsoljuk be a sütőt, ha valami finom desszertre vágyun...
Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve
Az interneten ezrével lehet fellelni finomabbnál finomabb muffin recepteket, legyen szó édes, vagy sós változatról. Ezek a receptek azonba...
GASZTRO5 gyors és egyszerű wokban készült tésztarecept - Keverd, süsd és máris kész!
Tudod, hogyan lehet egyszerű, mégis finom és ízletes ételeket kínálni vacsorára? Próbáld ki ezeket a tésztarecepteket, melyeket wokban...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD