Hozzávalók
- 600 g csiperkegomba
- 6 evőkanál tejföl
- 2 fej hagyma
- napraforgóolaj
- só, kömény és a curry ízlés szerint
Elkészítés
Vágd apróra a hagymát, szeleteld fel a gombát, egy serpenyőben pedig melegíts olajat, és pirítsd üvegesre a hagymát. Add hozzá a gombát, keverd alaposan össze, és főzd kb. 20 percig közepes lángon, míg a folyadék elpárolog belőle. Sózd meg, keverd hozzá a tejfölt, és pirítsd további 5 percig, majd húzd félre a serpenyőt, és add hozzá a többi fűszert is.
OLVASS TOVÁBB!
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Mennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
GASZTROFűszerek a világ színpadán: Ízkultúrák és kulináris innovációk a globális konyhában
A gasztronómia világa mindig is egy változásokkal és újításokkal teli terület volt, ahol a hagyományos ízek és modern kreativitás ta...
GASZTROLaktató és finom szendvicsek a nap bármely szakában
Talán kevesen gondolnák, de egy jó szendvics nagyon komoly személyes élmény lehet. A 70-es, 80-as években járunk, amikor az iskolai jelme...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK