Hozzávalók
- 400 g tészta
- 300 g hagyma
- 30 dkg friss spenót
- 3 gerezd fokhagyma
- 20 g szárított kakukkfű
- 200 g krémsajt
- 60 ml olívaolaj
- fekete bors, só ízlés szerint
Elkészítés
Főzd ki a tésztát, aprítsd fel a hagymát és a fokhagymát. Melegítsd fel az olívaolajat egy serpenyőben, add hozzá a hagymát, a fokhagymát és a kakukkfű felét, sóval, borssal ízesítsd, majd pirítsd üvegesre. Dobd rá a spenótot, várd meg, míg levet enged, majd add hozzá a krémsajtot, és alaposan keverd el. A végén keverd hozzá a tésztát, és alacsony lángon főzd össze 1-2 percig, majd szórd meg a maradék kakukkfűvel.
OLVASS TOVÁBB!
5 mennyei nutellás recept, amely megváltoztatja az életedet
Kevés olyan ember van, aki ne szeretné a nutellát - sokan kenyérre kenik, esetleg a palacsintát töltik vele, de nem is sejtik, mennyi finom...
GASZTROTop 5 avokádós pirítós recept, hogy jól induljon a nap
Ha lehet rosszul indítani egy napot, az a nem megfelelő reggeli. Ha jól akarod érezni magad a bőrödben egész nap, akkor megfelelően kell ...
GASZTROMennyei édességek sütés nélkül
Nyár lévén – pláne, ha tombol a kánikula – nem biztos, hogy mindig szívesen kapcsoljuk be a sütőt, ha valami finom desszertre vágyun...
Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve
Az interneten ezrével lehet fellelni finomabbnál finomabb muffin recepteket, legyen szó édes, vagy sós változatról. Ezek a receptek azonba...
GASZTRO5 gyors és egyszerű wokban készült tésztarecept - Keverd, süsd és máris kész!
Tudod, hogyan lehet egyszerű, mégis finom és ízletes ételeket kínálni vacsorára? Próbáld ki ezeket a tésztarecepteket, melyeket wokban...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD