A paprikát, a paradicsomot és az uborkát szobahőmérsékleten érdemes tárolni. A paprika elveszti a rugalmasságát, ha hűtőben tárolod, míg az uborka és a paradicsom nyálkássá válik. A gyümölcsöket és a zöldségeket sem szabad hűtőben tárolni, amíg meg nem értek. Ellenkező esetben ugyanis sokkal gyorsabban romlanak meg.
Minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál nehezebben képesek megőrizni a gyümölcsök és a zöldségek az aromájukat és frissességüket. Ha szeretnéd, hogy tovább megmaradjon a jó ízük, akkor azt, amit feltétlenül hűtőben szeretnél tartani, tárold inkább a hűtő azon részében őket, ahol a hőmérséklet valamennyivel magasabb.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK