A fagyasztó itt is segít. Tedd a hagymát a fagyasztóba 30 percre, mielőtt megpucolnád őket. Viszont tartsd szem előtt, hogy ez csak akkor érvényes, ha meg akarod főzni a hagymát; ha ugyanis salátának akarod felhasználni, elveszíti jótékony hatását a hideg által.
OLVASS TOVÁBB!
Sajtos, baconos burgonya - Egyszerű és finom!
Ha valami egyszerű fogást keresel, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Íme, egy nagyon könnyű recept, melyhez főként burgonyára, sajtr...
GASZTRO8 trükk, amivel ellenőrizheted az élelmiszereket, mielőtt elfogyasztod
A rossz minőségű ételek nem csupán rossz ízűek, hanem egészségügyi problémákat is okozhatnak, ezért is rendkívül fontos, hogy megv...
GASZTRO5 felbecsülhetetlen értékű konyhai trükk, ami jelentősen megkönnyíti a dolgodat
A sütést-főzést, a konyhai teendőket jobb minél hamarabb letudni, nemde? Ehhez hoztunk most 10 olyan konyhai trükköt, melyre talán nem i...
5 rendkívül egyszerű desszert bögrében - Néhány perc alatt kész!
Nem csak azért jó bögrében sütni, mert nem tudsz felfalni egy tepsi süteményt egy ültő helyedben, hanem azért is, mert a tálalása is ...
GASZTRO10 egyszerű konyhai trükk, mely jelentősen megkönnyíti az életedet
Senki sem szeret órákat tölteni a konyhában, főleg nem egy fárasztó munkanap után. Van azonban néhány apró trükk, amit valószínűle...
GASZTROVillámgyors torták - Sütés nélkül!
Vágysz egy kis finomságra? Váratlanul bejelentette egy kedves barátod, hogy meglátogat, és szeretnéd meglepni? Próbáld ki következő re...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK