FOGYÓKÚRA

6 remek tipp, mellyel az ünnepek alatt is megőrizheted az alakodat!

A karácsony szép, és meghitt, örömteli pillanatokat hoz, ráadásul a szeretteiddel lehetsz. Olyankor nem fáj semmi, és minden rossz gondolatodat félre tudod tenni pár napig. Viszont jobb nem elfelejteni, hogy az ünnepek együtt járnak a végeláthatatlan, mértéktelen evésekkel, és az állandó telítettség érzéssel. Segítünk, hogy ezeket a kellemetlenségeket elkerüld.

 

A lenti listából természetesen semmit nem kell vérre menően komolyan venni, csupán néhány apróság, amelyekből ha legalább kettőre odafigyelsz, már megkönnyíted a szervezeted számára az ünnepi habzsi-dőzsit!

 

Napi 10 perc séta a családdal


Hogy egy picit megszűnjön az állandósuló teltségérzet, mozogj egy kicsit minden nap. Ebéd után, vacsora előtt, amikor, és ahogyan jól esik. Nem kell megszakadnod a megerőltető edzésektől, véget nem érő gyakorlatoktól, amelyeket csak a lelkiismeret furdalás leküzdése miatt végzel. Ha az idő engedi, menj ki a szabadba, sétálj egyet az erdőben, a hóesésben (ha lesz egyáltalán), a friss levegőn. Fogd kézen a párodat, a gyerekeket, netán apukádat, anyukádat, és nyomás a szabadba mozogni egy kicsit!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL