FOGYÓKÚRA

Melyik testrészeden van a súlyfelesleg? - Eláruljuk, mi a lelki oka, és mit kell tenned

A tudósok állítják, hogy a zsír felhalmozódása összeköttetésben áll az ember szokásaival. Ez nagyon fontos azok számára, akik fogyni szeretnének. Most azonban megosztjuk veled a fogyás alaptörvényét, vagyis azt, hogy mitől alakul ki a súlyfelesleg éppen az adott testrészen, és hogyan tudsz megszabadulni tőle.

 

Íme, a fogyás legfontosabb törvénye, melyet, ha betartasz, segít megszabadulni a plusz kilóktól, és elérheted végre az álomalakot.

 


 

 

3. Ha a súlytöbblet az egész hátra, a hasra és a mellkasra jellemző

Ha az említett a területeken van lerakódva a zsír, az arra utal, hogy sok egészségtelen ételt fogyasztasz, vagy gyakran kihagysz étkezéseket, esetleg túleszed magad. Minden bizonnyal fizikailag is inaktív vagy. Ez a terület a máj-meridián működészavarát jelzi. Fokozott ingerlékenység és indokolatlan idegeskedés, de szorongás, és túlzott stressz is állhat a háttérben. Ha fogyni szeretnél, akkor bizony egészséges ételeket kell fogyasztanod, és napi ötször kell étkezned. Az egészséges ételek ugyanis tápanyagokat tartalmaznak, nem pedig kalóriákat. Légy aktívabb: fuss, ússz és végezz olyan gyakorlatokat, melyek a hát- és a hasizmokat dolgoztatják meg. A séta szintén egy jó választás.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL