Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FOGYÓKÚRA

8 ok, amiért nem megy a fogyás - Így változtathatsz ezen!

Szerző:
Szabó Anna
A testsúlycsökkentés nem egyszerű, különösen akkor, ha idősebb vagy, és extra súlyfelesleged van. Nem elég a diéta, az étrend megváltoztatása, és a rendszeres mozgás, mert ez önmagában még hozza el a kívánt eredményeket. Számos oka lehet annak, hogy nem tudsz lefogyni, annak ellenére, hogy megváltoztattad az étkezési szokásaidat és rendszeresen látogatod az edzőtermet.

 

A fogyás nem az edzőteremben kezdődik, hanem fejben dől el." Sorenson Toni.


Néhány szokásokon való változtatás és az életmódod együttes megváltoztatása után a fogyás újra lehetséges lesz. Sajnos hiába táplálkozol megfelelően és végzel elegendő testmozgást, ha a lenti tényezők miatt nehezebben tudsz lefogyni. A legfontosabb az, hogy soha ne add fel, és tudd azt, hogy nincsen semmi probléma. Hiszen ha megtalálod, hogy mi lehet a gond, akkor sokkal könnyebb változtatni és lefogyni.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

2. Éjszakai fények


Tanulmányok szerint, amikor az állatok fénynek vannak kitéve, miközben étkeznek, és a testmozgás is szinte állandóan jelen van, súlygyarapodás figyelhető meg. Olyan világban élsz, ahol mindig minden téren ki vagy téve a városi fényeknek. Kezdve a televíziótól, a mobiltelefon át, a számítógépekig. Az elektronikus eszközök fényei elrontják az alvási ciklust, és a kék fény hatása miatt nehezebben alszol el. Bár ez nem növeli közvetlenül a súlyodat, ám nehezebb úgy tartani az adott súlyt, ha nem vagy kellően kipihenve. Érdemesebb az elektronikai eszközöket áramtalanítani, miután visszaállítottad az alvási ciklust.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL