FOGYÓKÚRA

5 kiváló módszer, amivel könnyedén lefogysz - A leadott kilók nem jönnek vissza!

A legtöbb ember, aki azon fáradozik, hogy leadja a fölös kilóit, gyakran tapasztalja azt, hogy a kezdet a legnehezebb, mivel a fogyás sehogyan sem akar megindulni. Aztán sokaknál ugyan megindul a fogyás, de sajnos visszaszedik a korábban leadott fölösleget, mivel nehéz megtartani az adott testsúlyt. Biztosan te is tapasztaltad már ezt, hogy ez ellen nem is olyan könnyű tenni. Ám mégsem lehetetlen!

A tudósok egy kis csoportja egy nemrégiben végzett tanulmánya szerint „a túlsúly, vagyis az elhízás elleni küzdelem sokszor az adott személy testsúlyának ingadozásához vezet, amelyet a köznyelv „jojó" effektusnak nevez. Ez a folytonos ingadozás azonban potenciálisan káros hatással lehet a szervezetre, ugyanakkor van más megoldás."

A súlycsökkenés viszonylag egyszerűen kivitelezhető, vagy legalábbis annak tűnik. Csupán meg kell győződnöd arról, hogy megfelelő ételeket fogyasztasz és karban tartod a testedet. Na de hogyan érheted el, hogy az egyszer már leadott fölösleg ne kússzon vissza? Az alábbi 5 módszer segítségével valóban tartós testsúlycsökkenést érhetsz el!

Néhány gondolat


Sokan tapasztalják azt, hogy a leadott súly visszakúszik, aminek leadásával előtte jó pár hónapon át fáradoztak. Ha te is átélted már mindezt, ne legyen bűntudatod! Mindenkivel megesik ez, eléggé gyakori.


„A fogyás időszaka alatt kialakult egészséges táplálkozás és életmód a súlycsökkenés után is meg kell, hogy maradjon. Természetesen valamennyivel ehetsz többet, de ne hagyd abba az aktív és egészséges életmódot." – tanácsolja White, zárszóként.


Most már te is felkészültebben és tudatosabban vághatsz bele a fogyásba, és így már sokkal könnyebben fenntartható a majdan elért testsúly.

 

5. Mindig figyelj oda a napi rutinodra, légy tudatos


Mindez azt jelenti, hogy eddz, étkezz helyesen és figyelj oda magadra. Ne felejtsd el például rendszeresen mérni a súlyod, és kísérd figyelemmel, mi zajlik a testedben, főként, ha már beindult a fogyás. Vizsgáld meg azokat a berögződéseket az életedben, amelyek esetlegesen gátolhatnak a fogyásban, és próbálj meg tudatosabban odafigyelni, hogy helyesen étkezel-e és mozogsz-e eleget.


Egy sűrű munkahetet követően például többet fogsz enni, mert túl fáradt vagy ahhoz, hogy elkészíthess bármilyen egészséges ételt, ami miatt visszajöhetnek a fölösleges kilók. Ez például egy olyan rossz minta, vagyis élethelyzet, amelyre előre felkészülve tudatosabban kereshetsz megoldást, előre megrendelve néhány egészséges ételt vagy többet járhatsz edzeni.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL