Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

Tudj meg többet a mobilházak előnyeiről! 4 tény, amit ismerned kell!

Szerző:
Szabó Anna
A mobilház számtalan olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, aminek köszönhetően a Te kedved is megjön ahhoz, hogy építtess egyet!

Ugyan a mobilház már a korábbi évtizedekben meghódította Angliát és Amerikát, hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Mi az oka a népszerűségének? Miért esik a választás a mobilházakra, amikor nyaralót szeretne az ember?

Amennyiben téged is vonz egy szabadabb élet, meg szeretnéd engedni magadnak a nyaraló vásárlását és fenntartását, valamint létrehozni a vágyott üzlethelyiséget, akkor olvass tovább és tudj meg többet a mobilházak előnyeiről!

Amit a mobilházakról érdemes tudnod

A mobilházak jelentésével már szinte mindenki tisztában van, azonban a média által továbbított képek nem minden esetben a valós információkat ültetik el az ember fejében. A mobilházak számtalan célra felhasználhatók, a felépítésük tetszés szerint variálható és még a berendezés is sokoldalú lehet. Így a tévhitet félredobva érdemes tiszta vizet önteni a pohárba és megtudni minden olyan lényeges információt - valós forrásból, amely a mobilházak előnyeit összefoglalja.

A mobilházak előnyei

A mobilház vásárlási folyamata

A mobilházakat szerkezetkész állapotban kapja meg a megrendelő, ami azt jelenti, hogy megkímélheti magát a telken történő munkavégzéstől. Így a telek állapota is ép marad, nem termel felesleges hulladékot, melyet kifejezetten költséges onnan elszállítani, valamint nincs szükség a terep rendezésére sem.

Csupán a belső terek kialakítása vár rád, melyet tetszés szerint megtehetsz a már szinte kész állapotban a telkedre szállított mobilházban. A mobilházak kínálata kifejezetten széles, melyet még egyedibbé tesz az a tény is, hogy különböző modulokból állhatnak tetszésednek, igényeidnek és a mobilház rendeltetésének megfelelően. Nyaraló, üzlethelyiség vagy iroda lesz belőle? Az egyszerű, szimpla modulokon túl a 2-3-4 modulból összeállított típust is választhatod terveidnek megfelelően.

Kikapcsolódás egész évben

A mobilházak a tévhittel ellentétben nem csak nyáron használhatók. Annak ellenére, hogy könnyűszerkezetes épületekről van szó a PIR hőszigetelésnek és a magas minőségű, 2 rétegű nyílászáróknak köszönhetően védelmet nyújt az őszi és a téli hideg ellen is. Nyáron képes kint tartani a hőséget, míg télen bent tartja a jóleső meleget, így biztosítva egész évben a komfortérzetet.

A mobilházak előnyei az építkezés terén

Amikor építkezésre kerül a sor mindenki azt szeretné, hogy gyorsan és a lehető legkisebb energiabefektetéssel lebonyolítható legyen a folyamat - a megrendelő szemszögéből. Ne kelljen összeszervezni a munkásokat, koordinálni a munkájukat, megrendelni a munkához szükséges anyagokat és utánrendelni abban az esetben, ha elfogyna. A mobilházak ebből a szempontból ideálisak lehetnek, hiszen elfelejtheted az építkezéssel járó macerát.

Az építkezés gyorsasága és egyszerűsége

Az építkezés egy kifejezetten hosszadalmas és energiaigényes folyamat, amennyiben a már megszokott, hagyományos módszert választod. Annak ellenére, hogy a feladatokat nem te végzed, össze kell szervezni a csapatot, ki kell osztani a munkafolyamatokat, ellenőrizni kell a munkát, valamint időpontokat kell egyeztetni a szakemberekkel.

A csapat összetartása és a szükséges anyagok megrendelése mind-mind rengeteg feladatot varrhat a nyakadba. Mobilházak esetében mindez gyorsan, egyszerűen és stresszmentesen fog lezajlani. Te kiválasztod a legszimpatikusabb mobilház modult és az a gyártást követően leszállításra kerül a telkedre. Neked csupán az alapját és a közművek bevezetését szükséges biztosítanod.

Kíméletes alapkészítés

Az alapkészítésnek sem kell bonyodalmat okoznia, hiszen a betonalap helyett választhatod a kifejezetten nagy népszerűségnek örvendő talajcsavarokat is. Amennyiben fontos számodra a környezetvédelem és a tudatos anyagfelhasználás, az újrafelhasználhatóság és az ökológiai lábnyomod csökkentése, akkor a talajcsavarok tökéletes megoldásként szolgálnak!

A talajcsavarok stabil és strapabíró alapot biztosítanak a mobilháznak, újra felhasználhatók, hiszen a földből kicsavarva egy újabb telken egyszerűen le lehet csavarni, majd használni, mint új korában. Szeretnél többet megtudni a mobilházakról és eloszlatni kételyeidet? Fordulj az Ecomodul csapatához bizalommal!

mobilház
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL