FÉSZEK

Tisztítsd meg otthonodat a negatív energiáktól ezzel a 4 kiváló módszerrel

A negatív energia káros és sokszor bizony észre sem veszi az ember, hogy az otthonában felgyűlik. Az alábbi néhány, egyszerűen elvégezhető rituálé segítségével azonban könnyedén megszabadulhatsz tőlük. Így visszaáll az egyensúly a lakásban és harmónia költözik az otthonodba.

Mindenképpen érdemes elvégezni a tisztító rituálékat, ha valaki betegeskedett előzőleg a lakásban, gyakran látogattak el az otthonodba más emberek, új lakásba költöztél, netán azt érzed, hogy túl sok negatív érzelem ér mostanában vagy apróbb balesetek történnek veled.


 

 

 

1. Égess zsályát és tömjént


Ez az egyik legősibb és leggyorsabb, valamint leghatékonyabb módja annak, hogy megszüntesd a lakás negatív energiáit. Hagyd nyitva a bejárati ajtót és az összes ablakot. Gyújtsd meg a zsályát és hagyd égni egy rövid ideig, majd oltsd el és hagyd, hogy pár másodpercig füstöljön.


A legmegfelelőbb terület a lakás hátsó része. Menj körbe a szobában és engedd, hogy a füst szétáradjon benne. Minden szobát járj be és haladj el odakint a ház előtt is. Lépj ki az ajtón és az ajtó és ajtókeret részét is tisztítsd meg. Ezután fújd el a lángot és kicsit engedd füstölni a zsályát, majd távolítsd el. Ha ez megvan, akkor gyújts néhány tömjénes gyertyát vagy füstölőt és szintén járd körbe a lakást. Mindez segít elűzni a ház negatív energiáit.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL