FÉSZEK

Tisztítsd meg otthonodat a negatív energiáktól ezzel a 4 kiváló módszerrel

A negatív energia káros és sokszor bizony észre sem veszi az ember, hogy az otthonában felgyűlik. Az alábbi néhány, egyszerűen elvégezhető rituálé segítségével azonban könnyedén megszabadulhatsz tőlük. Így visszaáll az egyensúly a lakásban és harmónia költözik az otthonodba.

Mindenképpen érdemes elvégezni a tisztító rituálékat, ha valaki betegeskedett előzőleg a lakásban, gyakran látogattak el az otthonodba más emberek, új lakásba költöztél, netán azt érzed, hogy túl sok negatív érzelem ér mostanában vagy apróbb balesetek történnek veled.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

1. Égess zsályát és tömjént


Ez az egyik legősibb és leggyorsabb, valamint leghatékonyabb módja annak, hogy megszüntesd a lakás negatív energiáit. Hagyd nyitva a bejárati ajtót és az összes ablakot. Gyújtsd meg a zsályát és hagyd égni egy rövid ideig, majd oltsd el és hagyd, hogy pár másodpercig füstöljön.


A legmegfelelőbb terület a lakás hátsó része. Menj körbe a szobában és engedd, hogy a füst szétáradjon benne. Minden szobát járj be és haladj el odakint a ház előtt is. Lépj ki az ajtón és az ajtó és ajtókeret részét is tisztítsd meg. Ezután fújd el a lángot és kicsit engedd füstölni a zsályát, majd távolítsd el. Ha ez megvan, akkor gyújts néhány tömjénes gyertyát vagy füstölőt és szintén járd körbe a lakást. Mindez segít elűzni a ház negatív energiáit.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL