FÉSZEK

Tértisztítás felsőfokon - 5 jele annak, hogy otthonodnak tiszta energiákra van szüksége a karantén alatt

Egy eddig még soha nem látott világméretű járvánnyal állunk szemben, valamint otthonaink elhagyása sem javasolt. Azonban, minél hosszabb ideig maradunk otthon, annál inkább szükség van egy alapos energiatisztításra.

Talán magányosan töltjük napjainkat, vagy épp ellenkezőleg; ugyanazokkal az emberekkel vagyunk összezárva nap, mint nap. És bár lehet, hogy szeretjük ezeket az embereket, mostanra azonban annyi érzés kavarog bennünk, hogy minden olyan hibát észreveszünk, amik felett könnyen átsiklottunk volna a „régi szép időkben”. Mindez elősegíti és növeli az asztrális energiát az otthonunkban. Annak ellenére, hogy ez egy nagyszerű lehetőség lehet az otthoni energiákkal való „együttműködésre”, a fent említett okok miatt, a dolgok kissé összekuszálódhatnak. És ez az a pont, amikor az belénk hasít az érzés: tiszta energiákra, tértisztításra van szükség!

Otthoni energiatisztítás

Az áttörés legjobb módja a tértisztítás és az otthonunk energetizálása. Amire nincs szükség, az menjen, teret engedve a „termékeny talaj” számára az új dolgokhoz. Ezért, a jövőben bekövetkező áldások reményében meg kell nyitnunk az elzárt csatornákat, hogy az energia olyan szabadon áramolhasson, mint a madár a kék égen. Mint tudjuk, világunk misztikus energiaáramokkal van tele, és akár elfogadjuk akár nem, hatással vannak ránk. No, de lássuk, hogy is kell ezt csinálni, és honnan tudhatjuk, hogy energiatisztításra van szükség!
 

1. A kutya vagy a macska nem hajlandó belépni a szobába, vagy furcsán viselkedik

Az egyik leggyakoribb jele annak, ha a szoba aurája spirituálisan „fertőzött”, az az ott élő állatok furcsa viselkedése lehet. Ez logikusnak tűnhet, amikor azt vesszük észre, hogy kiskedvenceink kerülik az addig megszokott helyüket. Az állatok egészen más perspektívából látják a világot. Képesek a számunkra nehezen érzékelhető más, pszichés ingerek befogadására. Nem hiába keresték a boszorkányok is az állatok társaságát, tudván, hogy jelenlétükkel megsokszorozhatták azon ingerek hatósugarát, amit meg tudnak érteni.
  

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL