Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

Színezd át a hangulatodat a Feng Shui segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Környezetünk színvilága, ezen belül is azok a helyiségek, ahol tartózkodunk, meghatározzák a hangulatunkat. A Feng Shui tanai szerint, a pihenést és nyugalmat szolgáltató terek Jin, míg az aktív tevékenységek terei Jang jellegű kialakítást igényelnek. A helyes színválasztáskor azonban nem csak a Jin-Jang jelleget, hanem az életterületek számára kedvező színeket is figyelembe kell venni.

 

Ne feledd, a színeket a fény kelti életre, ezért kiteljesedésükhöz a fény jelenléte elengedhetetlenül fontos. Fény nélkül elhalnak a színek, elszürkülnek, a teljes sötétségben pedig megszűnnek létezni.

.

 

 

A gyerekszoba színei

A gyerekszoba színválasztásakor figyelembe kell venni a szoba kettős, olykor hármas funkcióját. Alvás, játék és tanulás. Elsősorban az életterület határozza meg a falak és az egyéb kiegészítők színét. Javasolt a színek használatát kiegészítve, paravánnal vagy függönnyel elválasztani az ágy és a tanulórész vagy az íróasztal területét. Így nem okoz a gyermekben feszültséget, ha tanul és rálát az ágyára, mert úgy érzi, pihenni volna jobb, vagy fordítva, mikor pihenni szeretne, de nyomasztja, hogy vajon elvégezte-e a feladatait maradéktalanul.

Pasztellszín a gyerekszobában: a lehető legjobb választás. Néhány apró és vidám kiegészítővel, mely illeszkedik az alaptónusokhoz, gazdagíthatod az összhatást.

fengshui feng shui fészek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL