Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

Színezd át a hangulatodat a Feng Shui segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Környezetünk színvilága, ezen belül is azok a helyiségek, ahol tartózkodunk, meghatározzák a hangulatunkat. A Feng Shui tanai szerint, a pihenést és nyugalmat szolgáltató terek Jin, míg az aktív tevékenységek terei Jang jellegű kialakítást igényelnek. A helyes színválasztáskor azonban nem csak a Jin-Jang jelleget, hanem az életterületek számára kedvező színeket is figyelembe kell venni.

 

Ne feledd, a színeket a fény kelti életre, ezért kiteljesedésükhöz a fény jelenléte elengedhetetlenül fontos. Fény nélkül elhalnak a színek, elszürkülnek, a teljes sötétségben pedig megszűnnek létezni.

.

 

 

Az étkező színei

Az étkező kialakításában támogassa a feladatának megfelelő tevékenységet, az étkezést, azaz az energiák szájon át történő felvételét. Színei vidámak és melegséget árasztóak legyenek. Vigyázz, ha túl erős és vibráló színösszeállításokat alkalmazol, azzal vitát, veszekedést gerjeszthetsz.

Sárga, narancssárga az étkezőben: serkentőleg hatnak az étvágyra.

Vörös, bordó az étkezőben: ösztönzőek és aktivitásra buzdítanak, az élet anyagi oldalát, a bőséget jelentik, érettséget és melegséget sugároznak.

Kék és zöld az étkezőben: érdemes tudni, hogy a kék és zöld színek csökkentik étvágyat. Aki fogyókúrázik, az tehát kerülje a sárga és narancssárga vagy vöröses színű asztalterítőket, helyette inkább érdemes a kék és a zöld árnyalatai mellett dönteni.

fengshui feng shui fészek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL